Kosten om een zakelijke website te laten maken

Een zakelijke website kan u helpen nieuwe klanten en freelance werk te krijgen. Het dient ook als uw officiële huis op internet. Het goede nieuws is dat u geen webdesigner hoeft te zijn of een codering kent om een website voor uw bedrijf te laten maken. Het vereist gewoon een beetje planning.

Kosten van een zakelijke website

De kosten van een zakelijke website zijn aftrekbare kosten, vooral als u deze gebruikt om bestellingen van klanten te accepteren of om producten en diensten te adverteren. De kosten voor het ontwerpen van de website en het onderhouden ervan zijn ook aftrekbaar. Sommige van deze uitgaven omvatten maandelijkse kosten voor internettoegang.

Tip: Voordelig een website laten maken door Mepweb.nl

Kosten van een sjabloon

De kosten van een zakelijke website -sjabloon variëren sterk. Een website met 10 pagina's kost u ongeveer $ 1500, terwijl een website met 300 pagina's meer dan $ 40.000 kan kosten. Het hangt af van de complexiteit van de pagina's, de hoeveelheid kopie en elke vereiste aangepaste functionaliteit. Een op maat gemaakte website kost meer dan een sjabloon, maar het zal ook betere kwaliteit opleveren.

Kosten van een thema

De kosten van een zakelijke website -thema variëren afhankelijk van de functies die u wilt. Een basismakerij kan bijvoorbeeld50 kosten, maar een premium -versie kan meer dan zeshonderd dollar kosten. U kunt ook extra plug -ins kopen om het thema aan te passen en er extra functionaliteit aan toe te voegen. Er zijn ook gratis en premium versies van de meeste plug -ins.

Kosten van een op maat gemaakte slimme website

Als u van plan bent om een Smart Business -website te bouwen, maar geen tijd of kennis hebt om dit te doen, kunt u een ontwikkelaar inhuren. Deze oplossing is niet de goedkoopste, maar geeft u volledige controle over het ontwerp van uw websites. Het nadeel is dat u de domeinnaam niet bezit.

Kosten van een domeinnaam

Als u een zakelijke website hebt gemaakt, zijn de kosten van een domeinnaam een belangrijke overweging. Domeinnamen zijn belangrijk omdat ze advertentieplatforms uw verkeer zullen sturen. Mogelijk stuurt u zelfs verkeer van een PPC -campagne naar andere web eigenschappen. Een gloednieuwe domeinnaam kan tot 15 kosten. Populaire leveranciers zijn onder andere Namecheap, GoDaddy en Hostgator.

Kosten van hosting

De kosten van hosting voor een zakelijke website variëren aanzienlijk, afhankelijk van het type hosting dat u nodig hebt. Sommige providers brengen slechts  3 per maand in rekening voor gedeelde hosting, terwijl anderen meer dan 400 per maand in rekening brengen voor speciale hosting. In beide gevallen moet u voor deze kosten budgetteren en ervoor zorgen dat u elke servicekosten vergelijkt.